Най-чести причини за ремонт на iPhone 12 Pro Max

Най-чести причини за ремонт на iPhone 12 Pro Max

 

Когато говорим за ремонт на iPhone 12 Pro Max или необходимоста му от сервизно обслужване, трябва да споменем, че това е един от най-качествените и добри модели на бранда. Освен че предната и задна част на корпуса са създадени от най-висок клас закалено стъкло (Gorilla Glass), неговата рамка е изработена от неръждаема стомана. Устройството е снабдено и с олеофобно покритие, което допълнително предпазва от замърсявания устойчивото на надраскване стъкло. Това обаче не предотвратява честите повреди и инциденти, предизвикващи спешна нужда от ремонт на iPhone 12 Pro Max телефоните.

Кои са основните специфики на този смартфон

Този модел се отличава с изключително стилния и елегантен дизайн. Фактът, че стъклото, с което е покрит Super Retina XDR дисплеят, е подсилено и с повишена устойчивост, не го предпазва от драскотини. Не забравяйте, че защитата не е валидна в същата степен за гърба на телефона, който лесно може да се напука в резултат на неволно изпускане. Една от най-често срещаните проблеми произтичат от капацитета на батерията, който е само 3687 mAh и е доста по-малък в сравнение с този на предходните модели.  

Кои са най-често срещаните повреди конкретно при този модел телефон

Макар че има висока степен на устойчивост на прах и влага (до 6 м за 30 минути), в устройството често прониква вода, което води до подуване на батерията и намаляване на експлоатационния живот на смартфона. Проблеми с напукване и надраскване на корпуса са другите основни причини за ремонт на iPhone 12 Pro Max. Усложнения възникват и от факта, че отключването се случва единствено чрез използването на биометрични данни и лицево разпознаване, т.нар. Face ID, което понякога е съществено неудобство. Други проблеми, налагащи поправка и ремонт на iPhone 12 Pro Max:

  • Проблеми с конективността (Wi-fi, Bluetooth);
  • Неспособност на устройството да се свързва с 5G мрежи;
  • Появата на трептения или зелен оттенък на дисплея;
  • Повреди в микрофона и конектора за зареждане;
  • Доста по-ниска от очакваната скорост.

На кого да се доверите за качествен ремонт на iPhone 12 Pro Max

При нужда от съдействие за поправка на нефункциониращ мобилен телефон, изберете професионалната и експертна грижа на GSMService24. В нашия gsm сервиз в София ще откриете всичко необходимо за качественото и надеждно обслужване и сервизиране на Вашето повредено IOS устройство. Получавате безплатна пълна диагностика, както и гаранция за извършените поправки. Осигурете си спокойствие и се насладете на перфектните резултати от работата на експертния ни, висококвалифициран екип! 

Web Sensei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *