Термо Бельо

Защо да заложим на термо бельо през зимата

Някои видове спортни облекла са силно необходими през студените месеци от годината. Термо бельото от мериносова вълна е сред водещите елементи на зимното облекло, като то бива дамско, мъжко и за деца. Предназначението му обаче съвсем не се изчерпва дотук предпочитан избор е и за ски, за футбол, за преходи в планината и за много още други туристически и спортни активности. Може да се състои от блуза, клин, потник и тениска, като обикновено се използва като допълнителен слой под основните дрехи. 

Какво е характерното за термо бельото 

То може да е мерино или да е изработено от качествен полиестер, като основното му предназначение е да осигурява топлина на тялото през цялото време. Ето какво е характерно за него: 

  • предпочита се от широк кръг хора те могат да спортуват активно или просто държат на комфорта си в студеното време; 
  • носи се не само по време на планински преходи освен по време на каране на ски или хайкинг е подходящо и за ежедневието, когато сме в движение по задачи в града; 
  • неговото приложение е широко сред основните му качества са еластичност, лекота и практичност. Носи се от лекоатлети, футболисти, ловджии и рибари, планинари и др. 

При избора на подходящо термо бельо се взима под внимание неговият рамер, материята и цвета. Има модели за жени и за мъже, но и за деца. За предпочитане са решенията с мериносова вълна, при които намираме още по-голяма топлоизолация и комфорт по време на носене. Дрехите от памук и ликра същи не са лош избор, като при тях водещите акценти са отличната вентилация и лесната поддръжка. 

Термо Бельо

Защо да заложим на него през зимата 

Пуловерът, панталонът и якето невинаги са ни достатъчни, за да се чувстваме добре, когато навън градусите са минусови. В случай че усещаме потребност от допълнителна топлина, е удачно да заложим на термо бельото, с което ще ни е винаги топло. То ще поддържа оптимален телесен микроклимат и няма да задържа неприятните миризми, ако се изпотим. Предимствата на този вид долно облекло са многобройни, което го прави и толкова купуван продукт за спорт и всекидневно ползване. 

Какви видове има, разказват от онлайн магазин Extreme-bg.com

Освен на мъжко, дамско и детско, можем да организираме термо бельото и според неговия вид. Ще го откриете в разновидности като блузи, клинове, тениски и комплекти от две части, които се предлагат и в различни цветове черно, сиво, синьо, червено, розово и др. Изберете подходящия за вас вариант и се насладете на качествата му. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/konsulti/public_html/webdojo.info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *