DJI дронове – всичко, което трябва да знаете за тях

DJI дронове – всичко, което трябва да знаете за тях

През последните години доновете се развиха страшно много. С подобрения живот на батерия, свързаността, отличните камери и стабилизацията на изображение, днес дроновете наистина привличат всеки – както любители, така и професионалисти. Ако се чудите какъв дрон за изберете за себе си, то определено предложенията на пазара са много и могат да ви затруднява в избора. Днес ще ви разкажем за DJI дронове – едни от най-търсените на пазара, заради стотиците функции, които притежават.

Така наречените DJI дронове са професионални дронове на марката DJI. Те се характеризират с ненадминато високо качество, ергономичен и лек дизайн и много функции. Моделите им са разнообразни и се открояват от останалите със своята иновация. Дроновете имат дълъг режим на полет, като в повечето модели той достига и надхвърля 40 минути, кристално ясни изображения, висока стабилизация на камерите, панорамни снимки, възможност за снимане в тъмното и през нощта.

Един страхотен модел DJI дронове е моделът DJI MAVIC AIR 2. Той има възможност за запис на отлични 4K видеоклипове, широк набор от функции за снимане и впечатляващо време за полет от 34 минути.

Новият вграден сензор осигурява по-добра и поддържа 1080p бавно движение до 240 кадъра в секунда. Освен това свързаността Ocusync 2.0, увеличава обхвата до 10 км. и подобрява стабилността на сигнала.

DJI MINI 2 пък е ултра лек, сгъваем и има 31 минути полетно вpeмe. Освен това има функция за видео пpeдaвaнe до 6 км., 5-тa cтeпeн нa ycтoйчивocт пpи вятъp, 4К видео и много интeлигeнтни режими и QuісkЅhоtѕ.

Тези, както и много други модели DJI дронове ще откриете на страхотни цени в онлайн магазинът на Airzone.bg. Разгледайте техните предложения и направете най-добрия за вас избор. Ако имате нужда от съдействие, може да потърсите консултатите им на номер 0884 462 190 всеки делничен ден и в събота до 15:00 часа.

Web Sensei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *