Как смартфонът променя света около нас

Как смартфонът променя света около нас

 

Ако днес питате десет човека, без какво не излизат от дома си, най-вероятно девет от тях ще ви отговорят – “без телефона ми”. Днес смартфонът се е превърнат в едно цяло с нас, той е нашият телефон, портфейл, джобен съветник, пътна карта, радио и МР3 плейър. Там е имейла ни, банкирането, всички наши контакти. И като се замислим, в една малка машинка, която държим в ръката и носим в джоба си, се съдържа информация, която преди се е трупала с купища или за достигането, до която е било необходимо да се чака, търси, да се пита…Смартфоните претърпяха през последните години истинска революция, а новите модели и екстри към тях, не спират да ни изумяват с качество, способности и технически характеристики, а не на последно място и с визия.

Днес, когато говорим за смартфон, имаме повече от голям избор. Където и да попитате, със сигурност ще намерите огромно разнообразие, но ако ви трябва едно място, на което да начертаете най-пълна картина на случващото се в мобилния свят, то проверете предлаганите телефони в eMAg.

Много хора си имат любима марка, на която са се доверили и на която не изневеряват, без значение дали пускат модел на 2 години или всяка година са с нов. Има и такива, за които смяната на телефона е част от ежедневието. Те обожават да тестват, да разучават новостите покрай тях, правят ревюта, четат ревюта. Изобщо те са идеалните съветници, които буквално за секунди могат да ви дадат толкова много информация за конкретна марка или модел, че със сигурност могат да съперничат на продавач – консултантите в магазина на някой мобилен оператор.

За трети пък телефонът е просто часовник и средството, чрез което да се обаждат на роднини и приятели.

Ако работата ви е по-технологична, тогава най – вероятно телефонът е и вашият офис. Ако работите изключително с него, тогава всеки нов и по – усъвършенстван модел е най-добрия избор за вас. Не се скъпете и инвестирайте в хубави и качествени апарати. Защото понякога  малките детайли правят разликата.

Web Sensei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *