Защо да заложим на термо бельо през зимата

Защо да заложим на термо бельо през зимата

Някои видове спортни облекла са силно необходими през студените месеци от годината. Термо бельото от мериносова вълна е сред водещите елементи на зимното облекло, като то бива дамско, мъжко и за деца. Предназначението му обаче съвсем не се изчерпва дотук предпочитан избор е и за ски, за футбол, за преходи в планината и за много още други туристически и спортни активности. Може да се състои от блуза, клин, потник и тениска, като обикновено се използва като допълнителен слой под основните дрехи. 

Какво е характерното за термо бельото 

То може да е мерино или да е изработено от качествен полиестер, като основното му предназначение е да осигурява топлина на тялото през цялото време. Ето какво е характерно за него: 

  • предпочита се от широк кръг хора те могат да спортуват активно или просто държат на комфорта си в студеното време; 
  • носи се не само по време на планински преходи освен по време на каране на ски или хайкинг е подходящо и за ежедневието, когато сме в движение по задачи в града; 
  • неговото приложение е широко сред основните му качества са еластичност, лекота и практичност. Носи се от лекоатлети, футболисти, ловджии и рибари, планинари и др. 

При избора на подходящо термо бельо се взима под внимание неговият рамер, материята и цвета. Има модели за жени и за мъже, но и за деца. За предпочитане са решенията с мериносова вълна, при които намираме още по-голяма топлоизолация и комфорт по време на носене. Дрехите от памук и ликра същи не са лош избор, като при тях водещите акценти са отличната вентилация и лесната поддръжка. 

Термо Бельо

Защо да заложим на него през зимата 

Пуловерът, панталонът и якето невинаги са ни достатъчни, за да се чувстваме добре, когато навън градусите са минусови. В случай че усещаме потребност от допълнителна топлина, е удачно да заложим на термо бельото, с което ще ни е винаги топло. То ще поддържа оптимален телесен микроклимат и няма да задържа неприятните миризми, ако се изпотим. Предимствата на този вид долно облекло са многобройни, което го прави и толкова купуван продукт за спорт и всекидневно ползване. 

Какви видове има, разказват от онлайн магазин Extreme-bg.com

Освен на мъжко, дамско и детско, можем да организираме термо бельото и според неговия вид. Ще го откриете в разновидности като блузи, клинове, тениски и комплекти от две части, които се предлагат и в различни цветове черно, сиво, синьо, червено, розово и др. Изберете подходящия за вас вариант и се насладете на качествата му. 

Web Sensei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *